Prijzen per 1-1-2022

 

Het tarief bestaat uit 2 delen: de kosten voor de behandeling en de voorrijkosten. 

 

Voor de gebitsbehandeling zijn er 2 tarieven (deze zijn inclusief sedatie en BTW):

- €150,- voor een standaard gebitsbehandeling *als je binnen 1 dag betaalt

- +€25,- voor een uitgebreide gebitsbehandeling (deze kosten worden alleen in rekening gebracht als er extreem veel werk is aan een gebit)

Deze tarieven gelden bij betaling per betaalverzoek of contant.

 

 

Een enting (influenza/tetanus) kost €25,-.

 

De voorrijkosten zijn afhankelijk van de afstand, maar ook van het aantal gebitten. Zo krijg je bij 4 of meer gebitten korting op de voorrijkosten (hoe meer gebitten, hoe meer korting). Daarnaast kunnen voorrijkosten uiteraard gedeeld worden als meerdere eigenaren op één stal hun paard laten behandelen. De voorrijkosten beginnen bij €25,- (voor stallen dicht bij mij in de buurt).

 

Klantenstop

Bij mij staat goede service aan mijn klanten voorop. Om genoeg tijd te hebben voor mijn klanten, neem ik (tijdelijk?) geen nieuwe klanten aan. Bij afspraken met bestaande klanten, mogen stalgenoten nog wel aansluiten.

Op het kaartje hieronder zie je wat (ongeveer) mijn werkgebied is.

 

 

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, geponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008, die onder aan deze website te downloaden zijn.