Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Als alles goed verloopt, ben ik in de loop van juni weer beschikbaar.

Omdat ik niet precies weet wanneer ik weer ga beginnen, houd ik een lijst bij van mensen die graag vlak na mijn verlof af willen spreken. (Geef daarbij indien mogelijk ajb even aan om hoeveel paarden/pony's het ongeveer gaat.) Deze mensen ga ik in volgorde van de lijst benaderen om in te plannen zodra ik weet wanneer ik daadwerkelijk weer aan de slag kan. Deze lijst is al behoorlijk lang, maar uiteraard kun je nog contact opnemen om er ook opgezet te worden.

 

 

 

Voor (vrijblijvende) vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Normaalgesproken reageer ik binnen één week, mocht je daarna nog geen reactie ontvangen, is er ergens iets mis gegaan met verzenden (hou ook de spam in de gaten). Stuur me ajb nog een keer een bericht als je nog op antwoord zit te wachten.

 

Telefonisch ben ik ook bereikbaar, maar niet altijd in de gelegenheid om op te nemen. Dan kunt u uiteraard een bericht achterlaten op mijn voicemail of een whatsapp bericht of SMS sturen.

 

Let op: vanwege de lange wachttijd heb ik een (tijdelijke?) klantenstop ingesteld. Dit houdt in dat ik geen nieuwe klanten meer aanneem. Bij afspraken met bestaande klanten, mogen stalgenoten nog wel aansluiten.

 

Jessica van Soest

Tel: 06-28574113

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats: Langbroek

KvK 72017406

BTW nummer NL001107830B39

NL48 RABO 0330 8735 63